Om Oss

Vi är ett företag som brinner för att skapa minnesvärda upplevelser och tillsammans med våra återförsäljare så är vi väldigt rutinerade när det kommer till event och aktiviteter för grupper. What to do in Sthlm är ett dotterföretag till Stadsvandringar i Stockholm som vecka efter vecka har guidat på Stockholms gator och torg sedan tio år tillbaka samt gör det än idag med nya och spännande teman. Nu när Stadsvandringar i Stockholm har etablerats i Stockholm stad så finner vi det passande att med hjälp av våra återförsäljare kunna erbjuda fantastiska aktiviteter och event i Stockholms närområde som är extremt underskattat.

Miguel De Paula

What to do in Sthlms nisch är event och aktiviteter till större grupper från 10 personer och uppåt. Vi älskar att hålla aktiviteter för större grupper för att det blir så tydligt hur ett event kan förändra kemin i grupper. Det är otroligt kul att också se hur grupper utvecklas och blir starkare tillsammans
när de måste arbeta mot ett gemensamt mål i en miljö som de inte är vana vid och se hur vissa personer i grupper vågar kliva ut ur sitt skal som de inte skulle gjort i normala fall. Det är även en fördel att vara ett större antal om man ska tävla mot varandra eller delas in i olika lag vilket görs i vissa aktiviteter.

Daniel Ahlin

Du kan vara trygg med att boka din upplevelse via What to do in Sthlm för att vi är otrolig stolta över det vi gör och vill göra allt för att din upplevelse ska bli som du har tänkt dig. Var inte rädd för att höra av dig om du har frågor eller funderingar, hoppas vi ses!